Alsjeblieft!

Klik hieronder op de grote gele button om het E-book te downloaden.

download gratis ebook

Meer nodig dan gratis tips??

Als kindervoedingscoach en moeder is het mijn missie om jou en je gezin te helpen meer energie te krijgen, gezondheidsklachten te verhelpen en misschien zelfs wat kilo’s te verliezen door middel van een gezond voedingspatroon. Dit doe ik door middel van een online programma, consults en trajecten. Ook schrijf ik blogs en breng ik e-books uit met gezonde recepten. Als orthomoleculair therapeut bied ik ook de EMB bloedtest aan om beter inzicht te krijgen in jou specifieke gezondheidsklachten.

Healthy kids programma

Healthy Kids programma

Gedurende 10 weken leer jij alles over hoe je een kinderlichaam optimaal kunt voeden voor een betere focus, meer rust, blijheid en geluk.
Ontvang volop tips, trucs, adviezen en recepten, waardevolle kennis voor iedere ouder!

persoonlijk advies

Persoonlijk coaching traject

Ik begeleid jou en je gezin persoonlijk naar een gezonder voedingspatroon en leefstijl voor meer energie en een betere gezondheid!

EMB bloedtest

Gemakkelijk en snel inzicht in de status van de gezondheid van jou of je kind met de EMB bloedtest.

E-books

Mis jij soms wat inspiratie in de keuken? Mijn E-books staan boordevol gezonde kindvriendelijke recepten en handige tips! Recepten op basis van natuurlijke voeding en makkelijk en snel om te maken . Wel zo fijn!

Wil jij ook energieke en gezonde kids?


Download mijn gratis e-book en ontdek mijn 5 tips om jouw kids gezonder te laten eten.

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!