Gezonde kinderen, vol energie!

Healthy kids programma

Leer alles over hoe je een kinderlichaam optimaal kunt voeden.
Volop tips, adviezen, recepten en waardevolle kennis voor iedere ouder.
Voor sterke en gezonde kinderen.

Ja, ik doe mee met het online programma

Kinderen verdienen de beste start!

Wat heeft mijn kind nodig voor een gezonde ontwikkeling? Hoe krijg ik mijn kind aan de groenten? Hoe houd ik het gezellig aan de eettafel zonder die dagelijkse strijd?  Ik geef jou in dit programma antwoord op al deze vragen en nog meer!
Gezonde kinderen zijn minder vaak ziek, hebben meer energie en kunnen zich beter concentreren op school.
Zij hebben later minder kans op overgewicht, zijn meer ontspannen en zitten lekkerder in hun vel. De gezondheid van onze kinderen is belangrijk, gezonde kinderen ontwikkelen zich tot sterke en weerbare volwassenen.

Onze snelle manier van leven zorgt ervoor dat we allemaal minder tijd hebben om aandacht te besteden aan ons welzijn en voedingspatroon. En we willen allemaal goed voor onze kinderen zorgen, zodat ze opgroeien tot gezonde volwassenen . Dat begint bij de basis.  Middels dit online programma leer ik jou welke stappen je kunt zetten voor een ‘healthy way of life‘ van je kinderen.

 

Waarom het Healthy kids programma:

Gezellig aan tafel

Gezond eten zonder gedoe en gezeur aan tafel. Een goede Op-fooding is belangrijk voor later.  En als ouder wil je het beste aan je kind meegeven. Dit programma is voor ouders met kinderen van 0 tot 10 jaar.

Makkelijk en snel

De adviezen en recepten zijn er op gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.  Geen ingewikkelde dingen en uren in de keuken staan. Dus ook werkbaar met een druk gezinsleven. Ik geef jou handvaten hoe je daar handig mee om kunt gaan.

Kleine stapjes

We gaan stap voor stap nieuwe gezonde gewoontes invoeren. In jou eigen tempo. Veel kleine stapjes maken een groot resultaat.

Gezonde kinderen met het Healthy kids programma

Het Healthy kids programma heb ik opgezet met alle kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding voor kindervoedingscoach en  mijn eigen ervaringen als moeder van twee sterke en gezonde kinderen. Het is een compleet programma boordevol informatie en tips over onderwerpen zoals : voeding introductie bij baby’s en jonge kinderen. Advies over de aanpak wanneer je gaat starten met de eerste hapjes .  En voor moeders met iets oudere kinderen geef ik informatie en adviezen over gezond ontbijten en gezonde tussendoortjes. En voor schoolgaande kinderen advies over de gezonde lunchtrommel voor mee naar school.  

Daarbij krijg je van mij ook advies over gedragsproblemen omtrent voeding bij jonge kinderen. Bijvoorbeeld wat te doen bij lastige eters, hardnekkige groente weigeraars en gedoe aan tafel.  Hoe je om kunt gaan met suikergebruik en suikerbewustzijn. Ik geef jou handvaten hoe je kunt omgaan met de meest voorkomende uitdagingen als het gaat om voeding.  Zoals hoe om te gaan met feestjes, de verwen oma, voeding voor onderweg en wanneer jullie op vakantie zijn. De omgeving van het kind is ook erg belangrijk om gezonde gewoontes door te voeren en vast te houden.  Want ook dan is het mogelijk om een gezonde balans te creëren. 

In  een andere module leer ik jou ook over eetgedrag en het kind. Zoals hoe je kunt omgaan met snaaien, emotie-eten, honger aanvallen en de gedachtegang daarachter.

Je krijgt van mij  recepten, oefeningen en nog veel meer. Kortom ontzettend veel kennis. Een goede basis voor gezonde kinderen is ontzettend belangrijk. Waardevolle kennis voor de rest van hun leven.

Neem een gezonde leefstijl voor je kinderen serieus en start daar het liefst zo jong mogelijk al mee. Je geeft ze iets heel waardevols mee voor de rest van hun leven. Stel een gezonde opvoeding niet uit. Het wordt steeds moeilijker naarmate ze ouder worden. Moeilijker maar niet onmogelijk.

Investeren in de gezondheid van je kind is de beste investering die je kunt doen. Jong geleerd is oud gedaan!

Een moeder met een missie…

Mijn naam is Catherina Carvalho, moeder van twee zoons van 5 en 8. Het is mijn passie en missie om gezinnen te begeleiden bij het invoeren van een gezonde leefstijl. Toen mijn oudste zoon werd geboren wist ik dat ik mijn voedingspatroon en levenstijl ook aan hem wilde doorgeven.

Ik heb in het verleden zelf last gehad van gezondheidsklachten. En sinds mijn gezonde leefstijl ben ik niet alleen klachtenvrij, maar heb ik er ook bergen energie bij cadeau gekregen. Dubbele winst dus. En dat wil ik mijn kinderen ook graag van kleins af aan meegeven. Goed voor jezelf zorgen, en daarin investeren met aandacht en tijd zorgt voor een gezond en sterk lichaam. Die alles aankan!

Ik wil mijn kinderen zo bewust mogelijk voeden en ze het juiste gedrag wat voeding en leefstijl betreft meegeven. Want het kan echt! Gezonde kinderen, vol energie.
Als gecertificeerd kindervoedingscoach en orthomoleculair therapeut help ik ook jou om samen met je gezin de beste versie van jullie zelf te worden.

Na het Healthy kids programma:

  • Heb jij geleerd hoe je makkelijke tussendoortjes en maaltijden kunt samenstellen voor onderweg.
  • Ga jij maaltijden en tussendoortjes samenstellen voor je kinderen die voedzaam zijn.
  • Kan jij moeiteloos omgaan met lastige eters met de handvaten en tips uit de cursus.
  • Weet jij wat het belang van een gezond voedingspatroon is voor de ontwikkeling van je kind.
  • Zijn jullie een enthousiast en actief gezin, je weet nu waarvoor je het doet.
  • Heb je handvaten en trucs geleerd hoe je kunt omgaan met veelvoorkomende uitdagingen zoals de verwenoma’s, vakanties, kinderfeestjes.
  • Heb je van mij geleerd hoe je kunt omgaan met suikergebruik en suikerbewustzijn.
  • Weet jij welke voeding goed is voor het ontwikkelende brein, groeiende botten en de darmen van je kind, zodat hij/zij zich gezond kan ontwikkelen.

 

gezonde kinderen

 Jouw investering in gezonde kinderen

De waarde van deze cursus is bijna niet in een bedrag te benoemen. Je krijgt namelijk zo ontzettend veel informatie van mij, nuttige tips en handige tools. En een jaar lang toegang tot al het materiaal.

Je kan mij via mail of WhatsApp de vragen stellen die je hebt, ik geef jou daar persoonlijk en snel antwoord op.

Ik ben er voor jou! Ik geniet er van om jou te mogen helpen. En ga graag de uitdaging met jou aan. Ben jij er klaar voor?

De eenmalige investering in dit online programma is: tijdelijk slechts €75,- ipv €97,-.  Een eenmalige korting die je van mij krijgt, alleen deze ronde. 

Aansprekende thema's & praktische tools

Je krijgt van mij onzettend veel kennis en feiten op een overzichtelijke wijze. Ik bied jou praktische tools die ik jou middels downloadbare handleidingen aanbied. Zoals een weekmenu of boodschappenlijstjes.

Persoonlijk contact via mail of whatsapp

Mocht je vragen hebben over een van de hoofdstukken ben ik persoonlijk beschikbaar om jou verder te helpen!

Makkelijke recepten voor iedere leeftijd

Je krijgt van mij in het programma ook kindvriendelijke recepten die makkelijk te maken zijn en makkelijk zijn om vooruit te maken. Voor alle leeftijden!

Meld je aan voor gezonde kinderen!

Dit online programma gaat direct van start na je aanmelding en die kun je geheel in je eigen tempo volgen. Je hebt een heel jaar toegang tot alle informatie die in de cursus word aangeboden.
Ik heb er enorm veel zin in om mijn kennis met je te delen, en het voedingspatroon van je kind positief te veranderen. Voor een betere gezondheid van jou kinderen, voor sterke, energie kinderen! Ga jij samen met mij de uitdaging aan? 

Doe je mee? Schrijf je dan hier in.
De eenmalige investering in dit online programma is tijdelijk slechts €75,- ipv €97,-

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!