Recepten, tips en inspiratie

Gezond leven en eten is tegenwoordig een hele uitdaging in onze drukke maatschappij. Steeds meer volwassenen maar ook kinderen kampen met overgewicht en gezondheidsklachten.We eten teveel dierlijke producten, teveel suikers en teveel granen. Ik help je met mijn recepten graag op weg.

Mijn missie is om je zoveel mogelijk te helpen een goede basis te krijgen in gezonde voeding en eetgewoontes en die aan je kinderen door te geven. En op mijn blog deel ik graag recepten, tips en andere inspiratie met je om gezonde gewoontes door te voeren. Ik laat je zien hoe je met groente en fruit, plantaardige voeding lekkere gerechten kunt bereiden die smaakvol zijn.

In mijn recepten gebruik ik ingrediënten die tarwe-, geraffineerde suiker- en zuivelvrij zijn. Ook zijn mijn recepten kindvriendelijk en makkelijk te maken. Ik hou er zelf ook van als het makkelijk is, geen ingewikkelde recepten met lange ingredientenlijsten. en probeer ik altijd zoveel mogelijk groentes erin te verwerken.  Bananenbrood met spinazie of wortel of wafels met pompoen. Ik probeer wekelijks een recept te posten dus hou mijn website in de gaten.

Volg je me ook op instagram? Daar deel ik ook dagelijkse inspiratie voor een gezonde keuken in mijn stories, posts en reels.

 

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!