Gezonde voeding is mijn passie

Ik ben een moeder met een missie!

Mijn missie is om kinderen sterk, energiek en gezond te maken!

Mijn naam is Catherina Carvalho en ik ben een moeder met een missie! Ik ben 36 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons van 5 en 8 jaar. In 2013 besloot ik mijn leven te veranderen! Destijds was ik zwanger van mijn eerste zoon en wilde niet meer op een kantoor werken. Ik voelde dat ik niet meer paste in die wereld.

Ik ben veel bezig met gezonde voeding, gezondheid en leefstijl. En vind het belangrijk tijd voor mezelf vrij te maken om te sporten, koken en genieten van het leven. Ik probeer zo bewust mogelijk te leven. Voor mijn kinderen. En ik neem ze ook mee in dat proces.

Toen mijn eerste zoon is geboren besloot ik een paar jaar thuis te blijven, zodat ik ze een rustige goede basis kon bieden. Ook besloot ik toen dat ik een heel ander carrière pad wilde volgen. Van mijn hobby mijn werk maken. In 2020 heb ik daarom de studie Kindervoedingscoach afgerond. En in 2021 de opleiding tot orthomoleculair therapeut.

Mijn missie is om kinderen sterk, energiek en gezond te maken. Door een gezonde leefstijl. Ik help ouders het voedingspatroon van hun kinderen positief te veranderen. Ik maak het makkelijk en leuk voor je. Dit doe ik door middel van mijn blogs, online programma’s, e-books en persoonlijk coachings traject  hoop ik jou te kunnen begeleiden naar een gezonde leefstijl voor je kids.

 

Opleidingen

Orthomoleculaire voeding en suppletie adviseur gevorderd (2021)

EMB bloedtest (Energetische morfologische bloedtest)

Kindervoedingscoach Better Health Academy

Inzicht in invloed- communicatie skills

HBO internationale Business and Management

 

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als kindervoedingscoach aan de Better Health Academy. Na mijn bedrijfseconomie opleiding en mijn jaren werk bij commerciele bedrijven heb ik het roer omgegooid. Ik wil van mijn hobby en passie mijn werk maken. Ik ben al ervaringsdeskundige maar miste het papiertje alleen nog om mijn praktijk te kunnen openen.  In 2021 ben ik gestart met een orthomoleculaire opleiding om me steeds weer te blijven ontwikkelen.

contact opnemen

Ik ben niet altijd zo bewust geweest met gezonde voeding en leefstijl….

Ik heb sinds mijn pubertijd altijd ernstige huidklachten ervaren. Ik at destijds volop brood, melk en nam iedere dag ijs of chocola.

Ruim 10 jaar geleden ben ik de wereld van gezonde voeding in gedoken.  Ik was het zat en niks hielp.
Ik had vaak genoeg bij de huisarts op de stoep gestaan en kreeg van alles: hormoonzalfjes, antibioticakuren en zelfs het paardenmiddel roaccutane. Wist ik veel toen! Overal werd me verteld dat het niet aan mijn voedingspatroon kon liggen. En ik begon steeds meer mijn vraagtekens bij die adviezen te plaatsen. Op een dag liep ik tegen een boek aan over gezonde voeding en wat het kon doen voor je gezondheid.

 Dat boek was een eye opener voor me, ik zat vol met zin om aan de slag te gaan en gooide toen mijn voedingspatroon radicaal om!

Ik ontdekte dat gezond eten heel lekker kon zijn. En het belangrijkste was mijn huid knapte op, ik kreeg meer energie en ik viel ook enkele kilo’s af. Ik  geniet er nu ook echt van om in de keuken allemaal lekkere gezonde dingen te maken. En ik help jou graag op weg.

 

En nu…. Wil ik jou graag helpen. Zodat jou kids gezond, fit, sterk en energiek kunnen opgroeien. Zoals het hoort!

Gezonde voeding, mijn zoons krijgen het van jongs af aan al mee..

Jong geleerd is oud gedaan…

Toen mijn zoons werden geboren wilde ik ze ook alleen maar gezonde voeding geven. Ik had natuurlijk zelf ervaren hoe het was om gezondheidsproblemen te krijgen door een voedingspatroon vol suikers, zuivel en bewerkte granen.  Ik ben toen heel bewust gaan experimenteren met allerlei groente en fruit hapjes, eten a la rapley en ik maak allerlei lekkere baksels.

Mijn kinderen weten niet beter dat ze fruit eten in plaats van snoep en bijvoorbeeld zelfgebakken glutenvrije wraps, soepen of salades eten in plaats van brood.
Een koekje of een ijsje is bij ons thuis ook echt een traktatie en geen dagelijkse kost. Het liefst maak ik ze ook nog zelf met fruit, volwaardige granen en natuurlijke zoetmiddelen.  Ze zijn niet gewend aan hele zoete smaken en lusten vrijwel alles.

 

over mij

Een paar leuke weetjes over mij:

Mijn favoriete bezigheid is een boek lezen.

Ik heb een eigen moestuin waar ik zomers dagelijks met de kids uit oogst. Love Nature!

Ik hou van de zomer, zon, zee en strand. Je kunt me dan ook vinden in de zee op een surf of sup plank. Liefst in Portugal. Liefst in bikini.

Mijn roots in Portugal liggen.

Ik iedere dag om 6 uur opsta om te mediteren en yoga te doen. Love it!

Ik gek op ijs ben en vroeger iedere dag een roomijsje at, zomer en winter. Dat doe ik tegenwoordig niet meer 😉

Ik deel dagelijks mijn avonturen in de keuken op mijn instagram account

Download nu: 5 gratis tips om jou kids gezonder te laten eten!

 

Download mijn gratis e-book en ontdek mijn 5 tips om jouw kids gezonder te laten eten.

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!