Gezonde voeding is mijn passie

Over Catherina

Mijn naam is Catherina Carvalho en ik ben een moeder met een missie! Ik ben 38 jaar, getrouwd en moeder van twee zoons van 7 en 10 jaar. In 2013 besloot ik mijn leven te veranderen! Ik ontwaakte, en kwam in een heel andere frequentie terecht. Destijds was ik zwanger van mijn eerste zoon en wilde niet meer op een kantoor werken. Ik voelde dat ik niet meer paste in die wereld.

Ik ben veel bezig met gezonde voeding, gezondheid, leefstijl en spiritualiteit. Eigenlijk alles wat mij en de wereld om mij heen in een hogere frequentie brengt.  Ik probeer zo bewust mogelijk te leven, in  lijn met de natuur. En ik neem mijn kinderen mee in mijn proces. Als we onze jonge kinderen al bewust kunnen maken van de eigen innerlijke wereld, creeeren we een prachtige mooie toekomst voor hen en de aarde!

Ik koos daarom om voor mijn kinderen tot ze naar school gingen om thuis te blijven, zodat ik ze een rustige goede basis kon bieden. Ook besloot ik toen dat ik een heel ander carrière pad wilde volgen. Van mijn hobby mijn werk maken. In 2020 heb ik daarom de studie Kindervoedingscoach afgerond. En in 2021 de opleiding tot orthomoleculair therapeut. In 2o22 kinesiologie en 2023 een cursus mediumschap.

Mijn missie is om kinderen sterk, energiek en gezond te helpen worden. Bewust van zichzelf, en in contact met het goddelijke.  Door zoveel mogelijk in ritme met de natuur, de aarde te leven. Ik help ouders het voedingspatroon en leefstijlpatroon van hun kinderen positief te veranderen. Ik maak het makkelijk en leuk voor je. Dit doe ik door middel van consulten, blogs, e-books en persoonlijk coachings traject  hoop ik jou te kunnen begeleiden naar een gezonde leefstijl voor je kids.

 

Opleidingen


Mediumschap (start 2023)

Touch for Health Kinesiologie 2022

Schumann resonantie methode 2022

Bach bloesem remedies consulente 2022

Orthomoleculaire voeding en suppletie adviseur gevorderd (2021)

EMB bloedtest (Energetische morfologische bloedtest)

Kindervoedingscoach Better Health Academy

Inzicht in invloed- communicatie skills

HBO internationale Business and Management

 

In 2020 ben ik afgestudeerd als kindervoedingscoach aan de Better Health Academy. Na mijn bedrijfseconomie opleiding en mijn jaren werk bij commerciele bedrijven heb ik het roer omgegooid. Ik wil van mijn hobby en passie mijn werk maken. Ik ben al ervaringsdeskundige maar miste het papiertje alleen nog om mijn praktijk te kunnen openen.  Na de eerste opleiding ben ik nog meer opleidingen gaan volgen het afgelopen jaar. Je bent nooit uitgeleerd en alles is zo interessant!

contact opnemen

Ik ben niet altijd zo bewust geweest met gezonde voeding en leefstijl….

Ik heb sinds mijn pubertijd altijd ernstige huidklachten ervaren. Ik at destijds volop brood, melk en nam iedere dag ijs of chocola.

Ruim 10 jaar geleden ben ik de wereld van gezonde voeding in gedoken.  Ik was het zat en niks hielp.
Ik had vaak genoeg bij de huisarts op de stoep gestaan en kreeg van alles: hormoonzalfjes, antibioticakuren en zelfs het paardenmiddel roaccutane. Wist ik veel toen! Overal werd me verteld dat het niet aan mijn voedingspatroon kon liggen. En ik begon steeds meer mijn vraagtekens bij die adviezen te plaatsen. Op een dag liep ik tegen een boek aan over gezonde voeding en wat het kon doen voor je gezondheid.

 Dat boek was een eye opener voor me, ik zat vol met zin om aan de slag te gaan en gooide toen mijn voedingspatroon radicaal om!

Ik ontdekte dat gezond eten heel lekker kon zijn. En het belangrijkste was mijn huid knapte op, ik kreeg meer energie en ik viel ook enkele kilo’s af. Ik  geniet er nu ook echt van om in de keuken allemaal lekkere gezonde dingen te maken. En ik help jou graag op weg.

 

En nu…. Wil ik jou graag helpen. Zodat jou kids gezond, fit, sterk en energiek kunnen opgroeien. Zoals het hoort!

Gezonde voeding, mijn zoons krijgen het van jongs af aan al mee..

Jong geleerd is oud gedaan…

Toen mijn zoons werden geboren wilde ik ze ook alleen maar gezonde voeding geven. Ik had natuurlijk zelf ervaren hoe het was om gezondheidsproblemen te krijgen door een voedingspatroon vol suikers, zuivel en bewerkte granen.  Ik ben toen heel bewust gaan experimenteren met allerlei groente en fruit hapjes, eten a la rapley en ik maak allerlei lekkere baksels.

Mijn kinderen weten niet beter dat ze fruit eten in plaats van snoep en bijvoorbeeld zelfgebakken glutenvrije wraps, soepen of salades eten in plaats van brood.
Een koekje of een ijsje is bij ons thuis ook echt een traktatie en geen dagelijkse kost. Het liefst maak ik ze ook nog zelf met fruit, volwaardige granen en natuurlijke zoetmiddelen.  Ze zijn niet gewend aan hele zoete smaken en lusten vrijwel alles.

 

over mij

Een paar leuke weetjes over mij:

Mijn favoriete bezigheid is een boek lezen.

We hebben een eigen moestuin waar we zomers dagelijks met de kids uit oogst. Love Nature!

Ik hou van de zomer, zon, zee en strand. Je kunt me dan ook vinden in de zee op een surf of sup plank. Liefst in Portugal. Liefst in bikini.

Mijn roots in Portugal liggen.

Ik iedere dag om 6 uur opsta om te mediteren en yoga te doen. Love it!

Ik gek op ijs ben en vroeger iedere dag een roomijsje at, zomer en winter. Dat doe ik tegenwoordig niet meer 😉

Ik deel mijn avonturen in de keuken op mijn instagram account

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!