Bye Bye Buikpijn traject

Heeft je kind vaak buikpijn? In mijn praktijk help ik wekelijks kinderen van hun terugkerende buikpijnklachten af te komen.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek

Alweer die buikpijn…

Heeft je kindje vaak terugkerende buikpijn en belemmert dit zijn leven? Heeft hij vaak last van diarree of juist obstipatie? En reageert hij op voeding maar weet je niet precies waarop?
Je hebt er alles voor over om die vervelende buikpijn te stoppen, je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar tot nu toe heeft niks echt structureel geholpen. Je hebt de hoop een beetje opgegeven. En ook bij de huisarts kom je niet verder. Uit regulier bloedonderzoek valt niks te halen, en de dokter weet zich ook geen raad. Je zit letterlijk met je handen in het haar. En je kind ligt nog steeds te krioelen over de grond van de buikpijn.
Vervelend als je kind zoveel last ervaart en het hem belemmert om lekker naar school te gaan, rond te rennen en gewoon kind te zijn.

Maar daar is wat aan te doen! In mijn praktijk voor orthomoleculaire kindervoedingscoaching help ik wekelijks kinderen succesvol van hun terugkerende buikpijn klachten af te komen!

 

Waarom het bye bye buikpijn traject:

Duidelijk advies

Duidelijk advies van iemand die expert is op ht gebied van gezonde voeding, orthomoleculaire therapie en natuurgeneeskunde en met jou op zoek gaat naar de kern van de oorzaak.

Makkelijke recepten!

Naast het gezondheidsadvies krijg je van mij ook recepten voor gezonde maaltijden. Deze recepten zijn er op gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde dingen en uren in de keuken staan. Dus ook werkbaar met een druk gezinsleven.

Direct aan de slag!

Ik maak je wegwijs in de producten die je in de plaatst kunt geven. Een voedingslijst, een boodschappenlijst en (web)winkellijst. Je hoeft niet alles zelf te ontdekken, ik heb het voorwerk gedaan zodat je direct aan de slag kunt!

Hoe ziet het traject eruit:

Tijdens het Bye Bye Buikpijn Traject krijg je 1-op-1 persoonlijke begeleiding van mij.
Waarbij we samen kijken wat jou kindje nodig heeft om zich snel beter te voelen. Met een blije buik!

Je ontvangt; 

 • Het traject bestaat uit 4 uur digitale begeleiding (via Zoom of telefonisch)
 • Analyse en advies op het huidige voedingspatroon
 •  Uitgebreid persoonlijk behandelplan met extra informatie en handige tips
 • Eventuele voedings aanpassingen om intoleranties uit te sluiten.
 • Toegang tot al mijn e-books met recepten die de darmen van je kindje zullen ondersteunen en herstellen
 • Eventueel advies voor verder onderzoek als die nodig blijkt te zijn (bijvoorbeeld emb test, microbioomtest of intolerantietest etc)
 • Je krijgt van mij persoonlijke begeleiding, als ervaringsdeskundige met jonge kinderen en ontzettend veel inlevingsvermogen en empathie
 • De mogelijkheid om je vragen tijdens het traject aan mij te stellen via de mail of whatsapp.

Het traject is inclusief voorbereidingswerk en uitwerking van adviezen.

 

Investeren in de gezondheid van je kind is de beste investering die je kunt doen. Jong geleerd is oud gedaan!

Na afloop van het Bye Bye Buikpijn traject:

 • Kan jou kind ook af en toe weer een stukje taart op verjaardag eten (balans) zonder dat ie vergaat van de pijn.
 • Weet je welke voeding je kindje nodig heeft om de buikpijn nooit meer terug te laten komen

 • Ligt je kindje niet meer te krioelen op de grond van de buikpijn maar speelt ie lekker met zijn vriendjes!

 • Kan je kindje weer lekker naar school zonder dat je steeds word opgebeld om hem op te halen.

 • Rent, springt, danst en zingt je kind weer vrolijk in de rondte.

  (Ik stel geen diagnoses en geef geen medisch advies. Maar als ervaringsdeskundige en orthomoleculair kindervoedingscoach kan ik wel zeggen dat de adviezen en tips een positieve uitwerking verzorgen)

 

gezonde kinderen

 Jouw investering in een gezond, energiek kind!

De waarde van dit traject is bijna niet in een bedrag te benoemen. Je krijgt namelijk zo ontzettend veel informatie van mij, nuttige tips en handige tools. En toegang tot alle e-books in mijn webshop.

Je kan mij via mail  de vragen stellen die je hebt, ik geef jou daar persoonlijk en snel antwoord op.

Ik ben er voor jou! Ik geniet er van om jou te mogen helpen. En ga graag de uitdaging met jou aan. Ben jij er klaar voor?

De investering in dit traject is €349

Ontzettend veel informatie en tips!

Je krijgt van mij onzettend veel kennis over gezonde voeding voor een gezonde buik. Ik bied jou praktische tools die ik jou middels downloadbare handleidingen aanbied. Zoals een weekmenu of boodschappenlijstjes.

Persoonlijk contact via mail of whatsapp

Mocht je tussendoor vragen hebben of nog iets willen checken ben ik persoonlijk beschikbaar om jou verder te helpen!

Makkelijke recepten voor iedere leeftijd

Je krijgt van mij tijdens die traject kindvriendelijke recepten die makkelijk te maken zijn. En toegang tot al mijn e-books in de webshop.

Een moeder met een missie…

Mijn naam is Catherina Carvalho, moeder van twee zoons van 7 en 10. Het is mijn passie en missie om kinderen weer gelukkig en gezond te zien worden.

Ik heb in het verleden zelf last gehad van gezondheidsklachten. En sinds mijn gezonde leefstijl ben ik niet alleen klachtenvrij, maar heb ik er ook bergen energie bij cadeau gekregen. Dit gun ik iedereen en vooral kinderen die horen te genieten van het leven vol energie en enthousiasme.

Als gecertificeerd kindervoedingscoach en orthomoleculair therapeut begeleid ik jou met liefde om de gezondheid van je kind te verbeteren!

Een blije buik is een blij kind

Aanmelden voor het traject

 

Ik heb er enorm veel zin in om mijn kennis met je te delen, samen de buikpijn vaarwel te zeggen en het voedingspatroon van je kind positief te veranderen zodat het nooit meer terugkomt. Voor een betere gezondheid van jou kind. Ga jij samen met mij de uitdaging aan?

Heb je eerst nog wat vragen of wil je even kennismaken? Laat dan hier een terugbelverzoek achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Lees hier wat anderen ervan vinden om samen met mij aan de gezondheid van hun kind te werken::

Onze zoon is enorm kieskeurig (Pff) maar sinds we je advies volgen en de vitamines geven bijna geen buikpijn meer. Hij komt aan! Eet beter en meer. We zijn heel blij! Ik heb een kookboek gekocht voor gluten, suiker en lactosevrij koken. Staan veel lekkere gerechten in. Dankjewel!

Nancy

Ik ben zo dankbaar dat ik de stap heb genomen om bij jou te komen. Anne voelt zich nu al stukken beter door de voedingsaanpassingen en supplementen, ze heeft weer meer energie en haar ontlasting is normaal geworden, ik ben zo blij, dankjewel!

Jorien

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!