Bye Bye Buikpijn traject

Heeft je kind vaak buikpijn? In mijn praktijk help ik wekelijks kinderen van hun terugkerende buikpijnklachten af te komen.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek

Alweer die buikpijn…

Heeft je kindje vaak terugkerende buikpijn en belemmert dit zijn leven? Heeft hij vaak last van diarree of juist obstipatie? En reageert hij op voeding maar weet je niet precies waarop?
Je hebt er alles voor over om die vervelende buikpijn te stoppen, je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar tot nu toe heeft niks echt structureel geholpen. Je hebt de hoop een beetje opgegeven. En ook bij de huisarts kom je niet verder. Uit regulier bloedonderzoek valt niks te halen, en de dokter weet zich ook geen raad. Je zit letterlijk met je handen in het haar. En je kind ligt nog steeds te krioelen over de grond van de buikpijn.
Vervelend als je kind zoveel last ervaart en het hem belemmert om lekker naar school te gaan, rond te rennen en gewoon kind te zijn.

Maar daar is wat aan te doen! In mijn praktijk voor orthomoleculaire kindervoedingscoaching help ik wekelijks kinderen succesvol van hun terugkerende buikpijn klachten af te komen!

Ik werk ook energetisch door via een foto me af te stemmen op jou kindje. En met behulp van de biotensor kan ik uittesten wat er nog meer onder die buikpijn klachten zit. Is het een mentaal of emotioneel thema? Zit er een belemmerende overtuiging? Zo kunnen we ook aan die stress werken. Een gouden combinatie.

 

Waarom het bye bye buikpijn traject:

Duidelijk advies

Duidelijk advies van iemand die expert is op ht gebied van gezonde voeding, orthomoleculaire therapie en natuurgeneeskunde en met jou op zoek gaat naar de kern van de oorzaak.

Direct aan de slag!

Naast het gezondheidsadvies krijg je van mij ook recepten voor gezonde maaltijden. Deze recepten zijn er op gericht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Geen ingewikkelde dingen en uren in de keuken staan. Dus ook werkbaar met een druk gezinsleven.

Energetische sessie

Met behulp van de biotensor kan ik op afstand energetisch uittesten wat er nog meer onder de klachten van jou kind speelt. Want vaak is het een mentaal of emotioneel thema wat zich fysiek manifesteerd. Zodat we ook daarmee aan de slag kunnen!

Hoe ziet het traject eruit:

Tijdens het Bye Bye Buikpijn Traject krijg je 1-op-1 persoonlijke begeleiding van mij.
Waarbij we samen kijken wat jou kindje nodig heeft om zich snel beter te voelen. Met een blije buik!

Je ontvangt; 

 • intake gesprek: we starten het traject met een 1-op-1 intake sessie waar we samen naar de klachten gaan kijken en het doel wat je voor ogen hebt, zodat we hier vol voor kunnen gaan samen.  We nemen ook hier de klachten, gezondheid en geschiedenis door van je kindje zodat we gericht kunnen gaan werken.
 • 4x (online) healing sessies: Tijdens deze sessies werken we aan de gezondheid van je kindje, het behandelen van de klachten en het behalen van het doel: je krijgt adviezen, uitleg, gezondheidstips, voedingsadvies en we doen ook energetisch werk.
 • 1x eindgesprek: waar we bouwen aan het behouden van de opgebouwde gezondheid in de toekomst! En je weet hoe je dit zelf kunt toepassen op je kindje.
 • Analyse en advies op het huidige voedingspatroon
 •  Uitgebreid persoonlijk behandelplan met extra informatie en handige tips
 • Eventuele voedings aanpassingen om intoleranties uit te sluiten.
 • Hand-outs met informatie waar je altijd op terug kan kijken.
 • Eetinspiratie: Toegang tot al mijn e-books met recepten die de darmen van je kindje zullen ondersteunen en herstellen
 • uittesten van eventuele intoleranties met de biotensor
 • uittesten van eventuele behoefte of tekorten aan vitamines en mineralen met de biotensor.
 • Eventueel advies voor verder onderzoek als die nodig blijkt te zijn (bijvoorbeeld emb test, microbioomtest etc)
 • Je krijgt van mij persoonlijke begeleiding, als ervaringsdeskundige met jonge kinderen en ontzettend veel inlevingsvermogen en empathie
 • De mogelijkheid om je vragen tijdens het traject aan mij te stellen via de mail of whatsapp.
 • APPLAUS: En aandacht, iemand die toegeweid is en jou oprecht wil helpen met het helen van je kindje.

Het traject is inclusief voorbereidingswerk en uitwerking van adviezen. En het afstemmen met de biotensor op afstand.

 

Investeren in de gezondheid van je kind is de beste investering die je kunt doen. Jong geleerd is oud gedaan!

 Na afloop van het Bye Bye Buikpijn traject:

 • Kan jou kind ook af en toe weer een stukje taart op verjaardag eten (balans) zonder dat ie vergaat van de pijn.
 • Weet je welke voeding je kindje nodig heeft om de buikpijn nooit meer terug te laten komen

 • Ligt je kindje niet meer te krioelen op de grond van de buikpijn maar speelt ie lekker met zijn vriendjes!

 • Kan je kindje weer lekker naar school zonder dat je steeds word opgebeld om hem op te halen.

 • Rent, springt, danst en zingt je kind weer vrolijk in de rondte.

  (Ik stel geen diagnoses en geef geen medisch advies. Maar als ervaringsdeskundige, orthomoleculair kindervoedingscoach en energetisch therapeut kan ik wel zeggen dat de adviezen en tips een positieve uitwerking verzorgen)

 

gezonde kinderen

Jouw investering in een sterk en weerbaar kind zonder buikklachten!

De waarde van dit traject is bijna niet in een bedrag te benoemen. Je krijgt namelijk zo ontzettend veel informatie van mij, nuttige tips en handige tools. En ik ga met de biotensor op afstand ‘in gesprek’ met jou kind om te achterhalen wat er nog energetisch onder de klachten zit. Welke mentale of emotionele stress er zit naast de fysieke stress.  En toegang tot alle e-books in mijn webshop.

Je kan mij via mail  de vragen stellen die je hebt, ik geef jou daar persoonlijk en snel antwoord op.

Ik ben er voor jou! Ik geniet er van om jou te mogen helpen. En ga graag de uitdaging met jou aan. Ben jij er klaar voor?

De investering in dit traject is €749

Ontzettend veel informatie en tips!

Je krijgt van mij onzettend veel kennis over gezonde voeding voor een gezonde buik. Ik bied jou praktische tools die ik jou middels downloadbare handleidingen aanbied. Zoals een weekmenu of boodschappenlijstjes.

Persoonlijke healing sessies

Op afstand met de biotensor test ik uit wat voor energetische blokkades, negatieve overtuigingen of stress er zit onder die buikpijn. Niet alles is fysiek. Mentale en emotionele onrust manifesteert zich ook in buikklachten.

Makkelijke recepten voor iedere leeftijd

Je krijgt van mij tijdens die traject kindvriendelijke recepten die makkelijk te maken zijn. En toegang tot al mijn e-books in de webshop.

Een moeder met een missie…

Mijn naam is Catherina Carvalho, moeder van twee zoons van 7 en 10. Het is mijn passie en missie om kinderen weer gelukkig en gezond te zien worden.

Ik heb in het verleden zelf last gehad van gezondheidsklachten. En sinds mijn gezonde leefstijl ben ik niet alleen klachtenvrij, maar heb ik er ook bergen energie bij cadeau gekregen. Dit gun ik iedereen en vooral kinderen die horen te genieten van het leven vol energie en enthousiasme.

Als gecertificeerd kindervoedingscoach en orthomoleculair therapeut begeleid ik jou met liefde om de gezondheid van je kind te verbeteren! Ik werk in mijn praktijk ook met kinesiologie en de biotensor en dat heeft mij en mijn gezin al zoveel moois gebracht.

Een blije buik is een blij kind

Aanmelden voor het traject

 

Ik heb er enorm veel zin in om mijn kennis met je te delen, samen de buikpijn vaarwel te zeggen. Het voedingspatroon van je kind positief te veranderen zodat het nooit meer terugkomt. En de mentale en emotionele gezondheid te versterken zodat ook energetisch de klachten worden aangepakt. Dit allemaal voor een betere gezondheid van jou kind. Ga jij samen met mij de uitdaging aan?

Heb je eerst nog wat vragen of wil je even kennismaken? Laat dan hier een terugbelverzoek achter en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Lees hier wat anderen ervan vinden om samen met mij aan de gezondheid van hun kind te werken::

Enorm dankbaar voor de hulp van Catherina bij mijn jongste zoontje (net 1 jaar) die al weken enorm veel moeite had met zijn ontlasting nadat Catherina hem had behandeld en bepaalde blokkades had opgeheven is het volledig verholpen en is mijn zoontje (en ik dus ook) weer helemaal happy! Tevens heeft ze mijn oudste zoon geholpen met buikpijn klachten en ook dat heeft super goed geholpen! Ik raad iedereen aan met kids of met eigen klachten om langs Catherina te gaan je bent zo van al je klachten af!

Sanne

Onze zoon is enorm kieskeurig (Pff) maar sinds we je advies volgen en de vitamines geven bijna geen buikpijn meer. Hij komt aan! Eet beter en meer. We zijn heel blij! Ik heb een kookboek gekocht voor gluten, suiker en lactosevrij koken. Staan veel lekkere gerechten in. Dankjewel!

Nancy

Ik ben zo dankbaar dat ik de stap heb genomen om bij jou te komen. Anne voelt zich nu al stukken beter door de voedingsaanpassingen en supplementen, ze heeft weer meer energie en haar ontlasting is normaal geworden, ik ben zo blij, dankjewel!

Jorien

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!