Energetisch werken

Zodat niet alleen de klachten verdwijnen
op fysiek niveau maar ook op energetisch niveau.
Heling van mentale, emotioneel en onbewuste stress.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Energetisch werken met de biotensor

Naast fysiek werken aan de gezondheid van je kindje door middel van voedingsaanpassingen en adviezen werk ik ook op energetisch niveau, met de biotensor!
De biotensor is een instrument waarmee we de energie kunnen meten die je uitstraalt. Dat doe ik op afstand door middel van een foto van je kindje.

Door middel van de biotensor maak ik bewust wat het onderbewustzijn van jou kindje kenbaar wilt maken.

Het is een werkwijze om achter de oorzaak van emotionele problemen, lichamelijke klachten of ongewenst gedrag te komen. Vrijwel al deze problemen of klachten hebben namelijk een emotionele oorsprong. Een onverwerkte emotie of blokkade. Zo’n onverwerkte emotie of blokkade wordt opgeslagen in je celgeheugen.
Hoe meer blokkaddes hoe meer je lichaam geblokkeerd wordt, hoe meer klachten er kunnen ontstaan.

Zo kan ik met de biotensor achterhalen wat er nog meer onder de klachten zit en kunnen we ook die aan gaan pakken. Alles wat op dat moment geheeld mag worden komt omhoog.

Hoe gaat het in zijn werk

Aan de hand van een foto van je kindje kan ik me afstemmen samen met de biotensor op zijn energieveld. Ik ga in gesprek door middel van het stellen van ja/nee vragen aan de biotensor en die geeft mij antwoord. Een aantal dingen die ik kan vragen:

♥ Is de stress fysiek, mentaal of emotioneel?
♥ Welke stress is dat dan? Welke vorm? (angsten, onzekerheden etc)
♥ Is er een intolerantie op voeding. zo ja welke?
♥ Zijn er tekorten in vitamines en mineralen
♥ Wat kan er zoal aan supplementen worden toegevoegd en deze uittesten.
♥ en nog veel meer!! 

 

 

Voor wie is dit geschikt?

Eigenlijk voor iedereen! Van baby, peuter, kind, puber of zelfs volwassene. Het is zo mooi wat er allemaal naar boven komt tijdens een consult met de biotensor. Omdat je je afstemt op de energie van die persoon hoeft er geen gesprek plaats te vinden. Het onderbewuste van ons daar zit zoveel in opgeslagen waar we bewust geen weet van hebben. En de communicatie met bijvoorbeeld een baby met de biotensor kan heel fijn zijn omdat die zichzelf nog niet via woorden kan uiten.

 

luister naar het fluisteren van je lijf
zodat het niet hoeft te schreeuwen

 

 

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie over mijn werkwijze of even kennis maken om aan te voelen of wij een match zijn om met elkaar samen te werken aan de gezondheid van je kindje.  Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Dan bel ik jou terug en kan ik al je vragen beantwoorden.

 

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!