Voedingsadvies voor bedrijven

Workshops, lezingen en presentaties
Neem contact met me op

Voedingsadvies voor bedrijven: workshops, lezingen en presentaties.

Mijn missie is om Nederland gezonder te maken. Naast voedingsadvies aan gezinnen begeleid ik ook bedrijven om de aangeboden voeding gezonder te maken. Denk aan sportcentra, kinder speelhallen en pretparken.

Ook ben ik inzetbaar voor lezingen bij bedrijven, op scholen. Voor de klas of voor een groep volwassenen.

Daarnaast organiseer ik ook bak en kookworkshops met het thema gezonde voeding. We kunnen allerlei gezonde gerechten en tussendoortjes maken.


Door mijn opleiding ben ik zo enthousiast geraakt dat ik mijn kennis graag met jullie wil delen!

Gezond eten voor kinderen bij de kinderopvang

Ik zet mij in bij de kinderopvang om daar in samenwerking met de leiding te kijken naar hoe de maaltijden gezonder kunnen worden. Ik denk mee met de menu’s en geef voedingsadvies over de boodschappen.
Welke voedingsstoffen zijn nu belangrijk voor kinderen? En welke producten kun je het beste aanbieden bij de lunch op de groepen? Gezonde traktaties, welke  kunnen er aangeboden worden met bijvoorbeeld festiviteiten?
Ik kom ook graag voor de groepen wat vertellen over hoe belangrijk goede voeding voor de kinderen is.
Spelenderwijs en op het niveau van het kind. Door middel van bijvoorbeeld leuke prentenboeken, video’s en oefeningen. Alles word uit de kast gehaald om het voor kinderen zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken.

 Tevens organiseer ik kook en bak workshops voor de kinderen op de groepen. Spelenderwijs leren de kinderen zo over gezond eten. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor workshops.

 

 

Voedingsadvies op school: les in voeding voor de klas.

Ik kom ook graag langs in de klas om te vertellen over hoe belangrijk goede voeding voor kinderen is.
Wat hebben kinderlijfjes nodig om goed te kunnen presteren op school? Waarom is sport en beweging zo belangrijk voor ze? En waarom is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen?
Het onderwerp snoepen komt uiteraard ook aan bod! We bespreken hoe kinderen gezond kunnen snoepen en als ze toch een snoepje  willen hoe ze daar dan verstandig mee om kunnen gaan. Ik maak gebruik van leuke video’s, oefeningen om het zo duidelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

 

Voedingsadvies aan bedrijven

Naar behoefte geef ik ook voedingsadvies aan personeel van kinderopvang centra en scholen. Maar ook bij Indoor speelhallen en sportcentra  kom ik graag langs om te vertellen hoe er gezonder eten aangeboden kan worden in de kantine’s en restaurants. Wat is gezonde voeding? En welke aanpassingen kan ik in het menu van mijn kantine maken? We kunnen gezamenlijk de ingredienten doornemen, nieuwe recepten bedenken en de boodschappen lijst ‘schoner’ maken.

 

Onze samenleving is toe aan verandering! Betere voorlichting, beter aanbod van gezonde voeding. Mijn missie is om iedereen kennis te laten maken met gezond eten, op een leuke manier!

Workshops die ik organiseer:

Als kindervoedingscoach en ervaringsdeskundige in de keuken organiseer ik ook kook en bak workshops. Uiteraard met gezonde ingredienten, zonder zuivel, geraffineerde suikers en tarwevrij, indien gewenst ook volledig glutenvrij. Op locatie, bij de kinderopvang, in een winkel, alles is mogelijk.
In overleg zijn diverse workshops mogelijk. Een aantal voorbeelden:

  •  gezonde koekjes bakken
  •  appel ‘donuts’ maken en versieren
  • glutenvrij brood , bananencake of notenbrood bakken
  • gezonde noten-vruchten repen maken
  • groente sappen of smoothies maken
  •          gezonde traktaties
  •          suikervrije taarten
  •          hartige taart maken
  •          gezonde lunch bereiden
  •         en nog veel meer….

 

 

 

Laat een bericht achter:

Wat heeft jou voorkeur?

Ik neem snel contact met je op!

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!