Ontdek hoe jij de gezondheid van je kinderen kunt verbeteren!

Wil je graag gezonde gewoontes doorvoeren maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help jou graag op persoonlijke wijze met voedingsadvies op maat.

Ja, ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek!

Voedingsadvies: waar ik bij kan helpen

Wil je graag  gezonde gewoontes doorvoeren voor je gezin maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heeft jou kind specifieke klachten en heb je alles al geprobeerd maar niks hielp?

Laat mij je helpen! Ik werk met jou samen om een op maat gemaakt voeding en leefstijl plan samen te stellen. Een plan die voor jullie gezin werkt, waar we rekening houden met ieders wensen.Bekijk hieronder de verschillende pakketten en tarieven.

Ik bied ook losse sessies aan, of een eenmalig consult. Voor als je een bepaalde vraag hebt die je graag beantwoord. Een kort telefonisch consult met gericht persoonlijk advies. Alle kennis die je nodig hebt om snel weer verder te kunnen! 

We kunnen in overleg bekijken waar jou behoefte naar uitgaat.

 

Kinderen met overgewicht

Heeft jou zoon of dochter last van overgewicht? De oorzaak is heel vaal terug te vinden in het voedingspatroon. Samen bespreken we uitgebreid het huidige eetpatroon en wat we kunnen verbeteren. Vervolgens maak ik een stappenplan die gewichtsverlies ondersteunt op een natuurlijke manier!

Lastige eters

Weigert jouw kind groentes of eet hij/zij bijna altijd hetzelfde? Grote kans dat de sfeer aan tafel er ook onder leidt en dat is erg zonde en niet nodig! Ik help je graag door uit te leggen waarom kinderen soms voedsel weigeren en biedt praktische handvatten om hier mee om te gaan.

Gezondheidsklachten aanpakken

Heeft jou zoon of dochter last van klachten zoals eczeem, obstipatie, buikpijn, diarree, gedragsproblemen of is hij of zij altijd verkouden? De oorzaak van dit soort klachten is heel vaak in voeding terug te vinden. Samen bespreken we uitgebreid het huidige eetpatroon en de klachten die er zijn. Indien wenselijk testen we op verschillende allergieën/intoleranties of vitamine statussen. Vervolgens maak ik een stappenplan om de klachten aan te pakken.

Voedingsadvies mogelijkheden:

N

Losse consult, geschikt voor kortdurend voedingsadvies

Tarief €75

  • Persoonlijk advies (digitaal of fysiek)
  • vrijdag ochtend spreekuur
  • 1 tot 1,5 uur
  • snel antwoord op je hulpvraag
  • 10% korting op supplementen
  N

  Persoonlijk traject inclusief coachingsessies

  Tarief €249

  • uitgebreide intake
  • analyse van het huidige eetpatroon
  • Persoonlijk gezinsplan met voedingsadvies
  • weekmenu’s en recepten inclusief  tussendoortjes, broodtrommel menu
  • inclusief 3 coachingsessies
  • Extra analyse van je eetpatroon 
  • Tijdens het programma contact voor vragen
  • 10% korting op supplementen
  • Korting op EMB bloedonderzoek nu voor slechts €149,- extra
  N

  Premium traject inclusief uitgebreide coaching

  Tarief €398

  Aanbieding nu tijdelijk €379

   

  • uitgebreide intake

  • analyse van het huidige eetpatroon

  • Persoonlijk gezinsplan met voedingsadvies

  • weekmenu’s en recepten. inclusief  tussendoortjes, broodtrommel menu

  • Inclusief 4 coachingsessies

  • Extra analyse van je eetpatroon

  • bewustwording in keuzes die je maakt voor het gezin

  • praktische selfcare tips en tools
  • Tijdens het programma contact  voor vragen

  • 10% korting op supplementen

  • korting op EMB bloedonderzoek nu voor slechts €149,-

  Voedingsadvies traject, hoe gaat het in zijn werk?

   

  Mijn trajecten starten met een intake die ongeveer een uur duurt. Daarvoor stuur ik je een intake formulier toe en een voedingsdagboek toe die vooraf ingevuld dient de worden. Zo kan ik me alvast voorbereiden op onze gesprekken en kunnen we direct aan de slag. We overleggen samen of het noodzakelijk is voor je kind om deel te nemen aan het gesprek.

  Na het eerste consult stuur ik je nog een e-mail toe met alle informatie, tips en adviezen die we hebben besproken en naar behoefte ook de weekmenu’s en plan van aanpak zodat jij aan de slag kunt.

  In het volgende consult bespreken we de voortgang, kun je vragen stellen en sturen we eventueel naar wens bij op het gemaakte plan. We kijken vooruit en ik help jou bij iedere verandering en stap!

   

   

   

  Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn of veel werk te kosten, ik leer je hier graag meer over!

  Totale aanpak

  Ik geloof in een totale aanpak, en bied een op maat gemaakt programma aan voor het hele gezin waar niet alleen gezonde voeding aan bod komt maar ook beweging en suppletie voor zowel het opgroeiende kind en de ouders.

  Gezonde voeding

  Voor een opgroeiend kind is het belangrijk dat hij aan de juiste voedingsstoffen komt, voornamelijk vanuit voeding. Wat niet altijd lukt als je kind bijvoorbeeld een kieskeurige eter is. Met supplementen kunnen we eventuele opgespoorde tekorten aanvullen.

   

  Maaltijden plannen

  Tegenwoordig hebben we het allemaal heel druk, ik geef je in mijn consults handige tips en handvaten om maaltijden vooruit te gaan plannen zodat het ook voor jou haalbaar word om gezonde maaltijden te maken op drukke dagen.

  Weekmenu's

  Ik reik je in de vorm van week en dagmenu’s handvaten aan om een gezonde leefstijl toe te passen en je eigen te gaan maken.   Deze maak ik in overleg met jouw/jullie behoefte en smaak.

  Beweging en ontspanning

  Zowel voor u kind en voor uzelf en de rest van het gezin is het belangrijk om voldoende te bewegen, voldoende ontspanning te hebben en plezier te ervaren. Gezamenlijk kijken we of hier een goede balans in is.

  Wat kan ik voor je kind betekenen:

  Als kindervoedingscoach help ik jou graag op zoek te gaan naar de oorzaak van klachten van je kind en deze samen met jou aan te pakken:

   

   

   

  Een of meer losse sessies voedingsadvies?

  Wil je specifiek voedingsadvies of een losse coachingsessie?

  Heb je een specifieke vraag of wil je een aantal punten aanpakken?Dat kan, dan betaal je €50,- incl btw voor een afspraak van een uur. Ik stuur je een intake formulier toe en eventueel afhankelijk van de situatie vraag ik om een voedingsdagboek.
  We bespreken  gezamenlijk waar er behoefte  in begeleiding nodig is en plannen een of meerdere gesprekken in naar wens in.
  Stuur me dan even een mailtje voor een afspraak.

  Gratis kennismakingsgesprek: ervaar vrijblijvend of mijn werkwijze bij je past!

  Ervaar vrijblijvend of mijn werkwijze je aanspreekt en bij je past. Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op.
  Een kennismakinggesprek duurt gemiddeld zo’n 15-30 minuten.
  Kom je bij mij langs in mijn praktijk? Deze is in Amstelhoek. Woon je verder weg? Geen probleem we kunnen het via beeldbellen doen zodat we alsnog bij elkaar aan tafel zitten!

  Wil jij ook energieke en gezonde kids?


  Download mijn gratis e-book en ontdek mijn 5 tips om jouw kids gezonder te laten eten.

  Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

  You have Successfully Subscribed!