Wil jij inspiratie voor gezonde recepten?

 

E-books met kindvriendelijke gezonde recepten voor het hele gezin!

 

E-books met kindvriendelijke en makkelijke recepten!

Makkelijke gezonde recepten die je prima kunt maken ook met een druk gezinsleven.  Verander de voeding van je kind voor sterke, weerbare kinderen! Gezond eten met kinderen hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Dat laat ik je graag zien. Met eenvoudige en lekkere recepten!

Wil jij je kindje vanaf de allerprilste start in je buik het allerbeste meegeven? En wil je zelf goed, energiek en fit voelen tijdens de zwangerschap? Eet jezelf en je baby gezond met de 50 gezonde recepten uit dit E-book!

Wil jij je kids gezonder laten eten maar weet je niet waar je moet beginnen? In dit gratis E-book help ik je op weg. Als bonus krijg je 10 gezonde recepten voor suikervrije tussendoortjes.

Wil jij je kindje vanaf de start het allerbeste meegeven? Dan is het belangrijk dat je kiest voor de juiste voedingsmiddelen die je baby voeden.  In dit e-book staan allerlei gezonde recepten die jou op weg helpen.

Gezonde recepten op natuurlijke basis en voedzaam!

 

De recepten uit mijn e-books zijn allemaal op basis van natuurlijke voeding. De recepten zijn makkelijk te maken voor drukke gezinnen en allemaal kindvriendelijk. In mijn recepten maak ik gebruik van volwaardige tarwevrije granen, gevogelte, plantaardige zuivelvervangers en volop groente, fruit, noten, zaden en eieren. En voldoende variatie van ook bijvoorbeeld vegetarische recepten. Op basis van een voedingspatroon die jou lichaam gezond houd zoals de natuur het bedoelt heeft.

Het is voor ons allemaal maar zeker voor kinderen in de groei en ontwikkeling ontzettend belangrijk om voldoende vitamines en mineralen uit groente en fruit te halen. Vooral groentes zijn zeer belangrijk voor een optimale darmflora en een goed werkend immuunsysteem. Kinderen in de groei hebben gezonde voeding nodig om te groeien tot sterke en weerbare volwassenen. Het is dus ook voor kinderen ontzettend belangrijk om gezond te eten en voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een goede op-fooding is naar mijn mening de basis voor een gezond leven.

Met deze ebooks hoop ik jou op weg te helpen! Heb je behoefte aan meer begeleiding? Bekijk dan mijn coachingstrajecten.

En volg ook zeker mijn instagram account . Ik post dagelijks inspiratie,  updates, recepten en tips over gezonde voeding.

stappenplan gezond gezin

Download nu: 5 gratis tips om jou kids gezonder te laten eten!

 

Download mijn gratis e-book en ontdek mijn 5 tips om jouw kids gezonder te laten eten.

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!