E-books met kindvriendelijke en makkelijke recepten!

Makkelijke gezonde recepten die je prima kunt maken ook met een druk gezinsleven.  Verander de voeding van je kind voor sterke, weerbare kinderen! Gezond eten met kinderen hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Dat laat ik je graag zien. Met eenvoudige en lekkere recepten!

zwanger eten

E-book gezonde zwangerschap

In dit e-book geef ik jou 50 recepten voor een gezonde zwangerschap, vol energie. Met voeding die jou en je baby de voedingsstoffen geeft die het nodig heeft. Makkelijke recepten, die weinig extra tijd kosten. Met gratis supplementen advies en Extra: Eerste hulp bij kwaaltjes.
zwanger eten

E-book smoothiebowls voor kinderen

Ik geef jou in dit E-book 22 recepten voor heerlijke gezonde smoothiebowls en granola recepten. Voor eenvoudige, leuke en vooral gezonde ontbijtjes.

zwanger eten

E-book 10 tips om je kind te helpen aarden!

Ik geef jou in dit E-book 10 tips om je kind te helpen te gronden, ookwel aarden genoemd. Kortgezegd met beide benen op de grond zetten zodat de aarde energie beter mag gaan stromen. Dit helpt het kind om spanningen af te voeren en te ontspannen.

buikpijn kind natuurlijk genezen

E-book weekmenu en recepten!

In dit e-book geef ik jou een volledig weekmenu ter inspiratie. En ook meer dan 50 recepten voor ontbijt, lunch, diner een tussendoortjes. Alle recepten zijn eenvoudig, zonder ingewikkelde ingredienten. En zuivel, gluten en suikervrij!

buikpijn kind natuurlijk genezen

E-book gezonde snacks en tussendoortjes

In dit e-book geef ik jou 25 recepten voor gezonde snacks en tussendoortjes. Voor mee naar school in de trommeltjes of voor lekker met een kop thee thuis.

buikpijn kind natuurlijk genezen

E-book voedzame soepen voor jong en oud

In dit e-book geef ik jou recepten voor heerlijke groentesoepen die perfect zijn om bij je kids wat extra groenten naar binnen te krijgen!

babyvoeding

E-book eerste hapjes

Ik leer jou in dit e-book welke voeding je wanneer kunt introduceren. En hoe je het beste kan starten met bijvoeden van je baby. En je krijgt daarbij ook nog 20 babyvoeding recepten ter in inspiratie zodat jij meteen kan beginnen!

babyvoeding

E-book sappen en smoothies

Sapjes en smoothies helpen om aan de dagelijkse dosis vitamines en mineralen te komen. Ideaal ook voor kinderen die niet zo graag groentes lusten. Dan kun je ze eenvoudig verstoppen in sapjes en smoothies! Ik geef jou 32 recepten!

Gezonde recepten op natuurlijke basis en voedzaam!

 

De recepten uit mijn e-books zijn allemaal op basis van natuurlijke voeding. De recepten zijn makkelijk te maken voor drukke gezinnen en allemaal kindvriendelijk en buikvriendelijk. In mijn recepten maak ik gebruik van volwaardige tarwevrije granen, gevogelte, plantaardige zuivelvervangers en volop groente, fruit, noten, zaden en eieren. En voldoende variatie van ook bijvoorbeeld vegetarische recepten. Op basis van een voedingspatroon die het lichaam van je kind gezond en in balans houd zoals de natuur het bedoelt heeft.

Het is voor kinderen in de groei en ontwikkeling ontzettend belangrijk om voldoende vitamines en mineralen uit groente en fruit te halen. Vooral groentes zijn zeer belangrijk voor een optimale darmflora en een goed werkend immuunsysteem. Kinderen in de groei hebben gezonde voeding nodig om te groeien tot sterke en weerbare volwassenen. Het is dus ook voor kinderen ontzettend belangrijk om gezond te eten en voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een goede op-fooding is naar mijn mening de basis voor een gezond leven.

Met deze ebooks hoop ik jou op weg te helpen! Heb je behoefte aan meer begeleiding? Bekijk dan mijn coachingstrajecten.

En volg ook zeker mijn instagram account . Ik post geregeld inspiratie,  updates, recepten en tips over gezonde voeding.

buikpijn kind natuurlijk genezen
buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!