buikpijn kind natuurlijk genezen

Kinderen gezond laten eten: Verander de voeding, verander hun leven!

 Wil jij stappen maken om jouw kinderen gezond te laten eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil jij ze een goede basis geven? Zodat ze meer energie hebben, zich goed kunnen concentreren op school en gezond opgroeien.  Misschien wil je zelfs ook wat gezondheidsklachten aanpakken zoals huidproblemen of darmklachten. Je kinderen gezond laten eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of uren van je tijd te kosten. Het kan ook eenvoudig, ik help jou daar graag bij. Neem een gezonde leefstijl voor je kinderen serieus. Je geeft ze iets heel waardevols mee voor de rest van hun leven. Stel een gezonde opvoeding ook niet uit, hoe ouder ze zijn hoe moeilijker het word. Moeilijker, maar niet onmogelijk. Iets afleren is altijd moeilijker, geef ze daarom van jongs af aan al de goede basis mee. Ze zullen opgroeien tot sterke en weerbare, gezonde volwassenen!

Als kindervoedingscoach is het mijn missie en passie om ouders te begeleiden naar een gezond voedingspatroon voor hun kids.  Onze kinderen een goede basis meegeven is belangrijk voor een levenslange goede gezondheid. Ook met een druk gezinsleven is dit mogelijk. Gezond eten kan ook makkelijk en voordelig. Ik leer jou daar graag meer over!  

Vul hierboven je gegevens in, dan ontvang je van mij het gratis E-Book ‘ 5 stappen om jouw kids gezonder te laten eten’ met als BONUS 10 recepten voor gezonde tussendoortjes. Je ontvangt daarna ook mijn Gezondmetkids nieuwsbrief waarin ik je op de hoogte hou van nieuwe ontwikkelingen en handige voeding en leefstijl tips met jou deel. Bekijk ook mijn online programma’s en cursussen of boek een consult als je een specifieke vraag hebt of 1- op 1 begeleiding wenst.

Volg ook mijn account op Instagram voor dagelijkse tips en inspiratie die ik met jou deel in mijn stories en posts. 

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!