Kindervoedingscoach

Hulp bij gezondheidsklachten van je kind!

Praktijk voor natuurgeneeswijze gericht op darmgezondheid

van kinderen!

 

Maak een afspraak

Kindervoedingscoach, ik help jou op weg!

 

Wil jij je kind klachtenvrij en gezond laten opgroeien? Wil jij je kind gezonde voeding geven maar heb je twijfels omdat je zoveel tegenstrijdige berichten hoort? Dan kan ik jou als kindervoedingscoach verder helpen!

Samen met jou ga ik graag aan de slag. Ik geef jou adviezen en help je bij al je twijfels en vragen over gezonde voeding.  Ook als jou kind bepaalde klachten heeft zoals buikpijn, chronische verkoudheid een moeilijke stoelgang of andere klachten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder of stuur me een bericht!

Herken jij dit?

Het is iedere dag weer strijd aan tafel. Je zoon of dochter wil geen groente eten.

Je kind lust maar een aantal dingen, en eet daardoor heel eenzijdig. En je bent bang dat ie daardoor te weinig vitamines en mineralen binnen krijgt.

Hij of zij heeft last van lichamelijke ongemakken zoals eczeem, droge ogen, buikpijn, obstipatie of juist diarree.

Chronische verkoudheid, veelvuldige oorontstekingen zijn bij jullie thuis niet abnormaal. Je wilt graag weerbaarder zijn.

Je wilt graag gezonder eten aanbieden, je weet alleen niet hoe je het aan moet pakken. En je kinderen werken niet altijd mee. Daarbij word je overspoeld door tegenstrijdige berichten.  Je wilt nu eens weten hoe het echt zit.

Je zoon of dochter heeft last van overgewicht en/of snaaigedrag. Je weet niet zo goed of het verstandig is om zo vaak wat aan te bieden. Ook twijfel je wat je het beste kunt geven.

Als kindervoedingscoach help ik jou graag verder!

 

 Gezond eten: eerste hulp bij lastige eters…

Mijn jongste zoon is al van kleins af aan een lastige eter. Dus ik weet hoe lastig het soms kan zijn om door te zetten en je kind toch gezonde voeding te geven.  Ik help jou graag op weg om samen met jou en je kind een nieuw voedingspatroon aan te leren. Ik geef je handvaten, adviezen en trucjes hoe je samen met je kind op ontdekkingsreis kunt gaan in het gezonde voedingslandschap. Ik leer jullie om samen nieuwe smaken te proberen, spelenderwijs en op niveau van het kind.  We nemen ook de ouderrol en de invloed daarvan onder de loep. Zodat jij straks met meer zelfvertrouwen keuzes kunt maken en jou kind kunt informeren over bepaalde keuzes die jij voor het gezin wilt gaan maken.

 

kindervoedingscoach en gezond eten

In mijn aanpak staat het kind 100% centraal!
Ik vind het belangrijk om kinderen zoveel mogelijk en met plezier te betrekken bij het eten. Zo stimuleren we zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Kindervoedingscoach, hulp bij klachten.

Ik wil jou graag helpen om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten van jouw kind. En deze klachten samen met jou aan te pakken. Voorbeelden van klachten kunnen zijn:

  • Reflux en darmklachten bij baby’s
  • voedselintoleranties en overgevoeligheden
  • overgewicht
  • slechte weerstand
  • vermoeidheid
  • ADHD
  • Depressies
  • KNO klachten bij kinderen
  • Darmklachten zoals obstipatie of diarree

Zit jou klacht hier niet bij? Neem dan contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

 

kindervoedingscoach helpt bij klachten met gezond eten
kindervoedingscoach

Gezond eten is mijn passie, meer over mij:

Mijn naam is Catherina Carvalho en ik heb afgelopen jaar de opleiding Kindervoedingscoach gedaan aan de Better Health Academy. Mijn zoons van 4 en 7 hebben mij geinspireerd om deze opleiding te gaan volgen. Mijn missie is om gezinnen gezonder eten en leven aan te leren. Zodat ze hun kinderen een goede basis mee kunnen geven.

Toen mijn oudste zoon werd geboren wist ik dat ik mijn leefstijl en eetpatroon aan hem door wilde geven. Ik heb zelf ervaren hoe het is om klachten te hebben door verkeerde voeding en dat wens ik hem niet toe. Ook ben ik verbaasd over de hoeveelheid suikers er in kinderproducten in de supermarkt zitten en besloot toen dat die producten nooit in mijn winkelmandje zouden belanden.
Mijn zoons eten groenten en fruit en genieten van het gezonde mediteraanse dieet (ik ben van oorsprong Portugese). Ze weten niet beter. Ze lusten alles.

 

Met behulp van handige tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten help ik jou als ouder om je gezin gezonder te laten eten en drinken.  Ik leer jou hoe je spelenderwijs je kinderen gezond kunt laten eten zodat strijd aan tafel verleden tijd is. Met plezier en aandacht voor je kind! Gezond eten is de basis voor een goede gezondheid. Zodat ook jullie met plezier van goed en gezond eten kunnen genieten.

Volg mij ook op instagram voor dagelijkse inspiratie!

 

 

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!