Omega 3 visolie

Voor een goede gezondheid

Het supplement wat bij iedereen in het keukenkastje zou moeten staan!

Ja, ik wil graag meer informatie
omega 3 visolie

Het supplement dat iedereen in zijn keukenkastje zou moeten hebben staan.

Heel lang is omega 3 rijk voedsel uit de zee een groot onderdeel geweest van ons dagelijkse voedingspatroon. Onze hersens zijn sinds we zeevoedsel zijn gaan consumeren, met sprongen vooruit gegaan. Onze voorouders leefden ook zoveel mogelijk rondom water. Tegenwoordig eten we veel minder omega 3 rijk zeevoedsel zoals wilde vis en zeewier. En we consumeren teveel granen, suikers en zuivel. Met alle gevolgen van dien…

Omega 3 vetzuren houden onze cellen gezond, soepel en doorlaatbaar zodat voedingsstoffen naar binnen kunnen en afvalstoffen eruit..
Een verstoorde balans brengt een hoop gezondheidsklachten met zich mee.

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt last van concentratieproblemen.
 • Acne, eczeem en andere huidklachten daar heb jij weleens last van.
 • En je hebt last van ontstekingen, in je spieren bijvoorbeeld.
 • Je hebt weleens last van hoofdpijn, zomaar.
 • Menstruatiepijn/PMS daar heb je iedere maand last van.
 • Overgewicht: je draagt een paar kilootjes te veel met je mee.
 • Last van gezondsheidsklachten zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk of gewrichtsklachten zoals reuma en artrose.
 • Jouw zicht is in de loop der jaren stapsgewijst achteruit gegaan
 • Je libido is niet meer wat het was.

Heb je er ooit bij stilgestaan dat je wellicht een omega 3 tekort hebt?  Laat mij je helpen!

 

Hoe is jouw vetzuurbalans?

Door ons westerse voedingspatroon komen we heel wat essentiele voedingsstoffen tekort. We eten bijna geen zeevoedsel meer.
Ook de kwaliteit van de vissen is door milieuvervuiling, overbevissing en kweekvis hard achteruit gegaan. We hebben omega 3 nodig! Daarbij eten we met ons westerse voedingspatroon ook teveel omega 6 (uit plantaardige geharde vetten).

Onze vetzuurbalans is helemaal uit balans geraakt. Met alle gevolgen van dien!

Iedere cel in ons lichaam is namelijk opgebouwd uit omega 3 vetzuren. Ons brein heeft het volop nodig. Omega 3 heeft een ontstekingsremmend effect. En een tekort hieraan (en een verstoorde omega 3: omega 6 ratio) dragen bij aan heel wat gezondheidsklachten.  Zoals PMS, artrose, huidontstekingen, hoge bloeddruk, concentratieproblemen en ga zo maar door.

Een gezonde omega 6/omega 3 ratio is lager dan 3:1

Een gezonde omega 3 ratio is 3:1 of zelfs lager. Maar velen van ons zitten op een omega 3 ratio van 25:1 of erger.
Mijn omega 3 ratio was een tijdje geleden zelfs niet helemaal optimaal (7:1) terwijl ik toch al jaren heel bewust gezond eet. Doordat ik niet iedere dag vis kan of wil eten, vind ik het wel zo makkelijk om een omega 3 supplement te nemen op dagelijkse basis.
Zo kan ik mijn vetzuurbalans in balans houden. Voorkomen is beter dan genezen en dat kan gelukkig heel eenvoudig.

Je kunt je vetzuur balans makkelijk meten met een vingerpriktest. Die is verkrijgbaar bij het visolie pakket van Eqology.

Lees hieronder meer over mijn favoriete visolie merk Eqology.

Eqology bied hoogwaardige MSC gevangen omega 3 visolie

 

Eqology is een Noors bedrijf met vestigingen in Noord- Europa. Zij zijn . De producten van Eqology worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitsnormen en bestaan uit natuurlijke ingredienten. Ze hebben als bedrijf zelfs meerdere taste awards gewonnen!

De pure arctic oil die ze verkopen is een pure omega 3 olie van kabeljauw uit de koude, voedselrijke Arctische Oceaan aan de Noorse kust. Alle vis die word gebruikt voor de olie word gevangen door twee vissersboten die traceerbaar zijn. Zo weten ze precies waar de vis waar de olie uit is gewonnen is gevangen.
De olie bevat geen synthetische toevoegingen en is MSC en CoC gecertificeerd. Dat houdt in dat de hoge kwaliteit is gewaarborgd en het product uit duurzame Noorse visvangst afkomstig is. De olijfolie (omega 9)die word toegevoegd is tevens van hoogwaardige koudgeperste olijven gemaakt. Door de toevoeging van omega 9 is de visolie beter opneembaar voor ons lichaam. Daarin verschilt Eqology van andere visolie merken, die dat weer niet toevoegen.

Je vetzuurbalans meet je eenvoudig met een vingerpriktest!

 

Eqology bied een sterk combipakket van visolie plus een omega 3 test kit. Je besteld een pakket waarin je twee vingerpriktesten  krijgt, met korting. En je krijgt iedere maand een fles visolie toegestuurd. Eqology werkt met abonnementen van 6 maanden omdat het niet zinvol is om tijdelijke omega 3 te gaan slikken.  Het vernieuwingsproces van je lichaam duurt ongeveer 4 maanden. In 4 maanden tijd zijn jou nieuwe cellen opgebouwd met de vetzuren uit de visolie.

De eerste vingerpriktest ontvang je bij je eerste flessen olie, zo kun je je vetzuurbalans testen voordat je met de Eqology olie start. Na 4-5 maanden doe je een nieuwe vingerpriktest om te kijken of jouw vetzuurbalans is verbeterd.

 

Bestel je Combipakket visolie met omega 3 test

Ik bied je een pakket aan met 7 flessen olie (300ml per fles, genoeg voor een maand) en twee vingerpriktesten. De eerste maand krijg je twee flessen en neem je een dubbele dosis (20 ml per dag) om je tekorten aan te vullen. Daarna ga je over op de onderhoudsdosis van 10 ml en ontvang je 1 fles per maand. Na 4 maanden ga je verschil merken. Je huid word bijvoorbeeld mooier zoals in mijn geval mijn grootste probleem altijd geweest. Je kan kiezen tussen de smaken citroen of sinaasappel.

Maandelijkse verzending en betaling:
Je betaalt in totaal 315 euro voor een pakket met 2 vingerpriktesten (één voordat je start met de olie en één na 5 maanden). De eerste maand betaal je 135 euro, dan krijg je de test en twee flessen olie. De daarop volgende maanden betaal je alleen de olie van 36 euro. Verzendkosten komen er dan nog bij.

November/ December prepaid actie om te proberen
Je kan er ook voor kiezen om een pakket olie te testen voor 199 euro en 1 vingerpriktest en gratis verzending die krijg je dan in één keer toegestuurd. Je betaalt ook in één keer.

Alleen de olie: Je kan er ook voor kiezen een abonnement af te sluiten voor alleen de olie, dan betaal je de eerste maand 72 euro voor 2 flessen en de daarop volgende maanden 36 euro voor een fles. Verzendkosten komen er nog bij.

Veelgestelde vragen over de producten van Eqology

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn 6,95 voor de losse olie.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 De producten van Eqology zijn alleen verkrijgbaar via ambassadeurs. Ik ben daar één van en help je graag verder. Als je mijn contactformulier invult en je gegevens achterlaat dan bel ik jou om eventuele vragen te beantwoorden en samen het bestelproces te doorlopen. Via mijn resellers account maak ik een account voor jou aan, voeg ik de producten toe aan je winkelmandje en kies ik samen met jou de betaalmethode. Vervolgens krijg jij een mail van Eqology met de betaalgegevens en de track and trace van je bestelling en kun je ook zelf inloggen in je account met de inloggegevens die ik je toestuur.  Als er vragen zijn ben ik altijd bereikbaar.

Hoeveel visolie moet ik per dag innemen?

 De eerste maand neem je de dubbele dosis van 20 ml om je tekorten aan te vullen. Bijna ieder mens heeft een omega 3 tekort. Mocht jij bij de start met de vingerpriktest hebben gemeten dat jou omega 3 waardes goed zijn krijg jij van Eqology je geld terug. Ik heb alleen zelf nog niemand meegemaakt met een goede omega3 ratio.

De daarop volgende maanden ga je over de op onderhoudsdosis van 10 ml per dag.

Wat is het verschil tussen omega 3 visolie en algenolie?

De algenolie heeft een lagere dosis vetzuren dan de visolie waardoor het langer duurt voordat je je tekorten aanvult. Algenolie is wel duurzamer dan visolie. Eqology heeft ook algenolie in het assortiment.

Wanneer merk ik resultaat van het innemen van de visolie?

 Eqology garandeert dat je dit na 6 maanden gebruik van de olie gaat merken. Het is fijn dat je dit meetbaar kunt maken met de vingerpriktesten.

Ik gebruik nu een andere visolie. Kan ik makkelijk overstappen van visolie merk?

 

Uiteraard.  Ik slikte voorheen ook een andere visolie, in capsules. Desondanks kreeg ik toch niet de juiste hoeveelheid visvetzuren binnen omdat die 20 en 10 ml niet in een capsule passen. Ik slikte dus meerdere en was duurder uit. Ook was de Toxox waarde van de visolie die ik hiervoor gebruikte slechter. DE toxox waarde geeft de mate van oxidatie van een product aan. Hoe lager de toxox waarde hoe zuiverder de olie.  De toxox waarde van Eqology is 4 en daarmee de zuiverste van de wereld. Je proeft dit ook, zuivere olie heeft geen vissmaak, en boer je dus ook niet de hele dag op.

Deze visolie is vloeibaar, wat is het verschil met andere merken die capsules verkopen?

 

De hoeveelheid visolie is beperkter in een capsules, anders zou je hem niet door kunnen slikken. Dus heb je meer capsules nodig om de juiste hoeveelheid DHA en EPA vetzuren binnen te krijgen.

visolie
omega 3

Wil jij ook:

 

 • Je kans op ontstekingen verminderen?
 • Een optimale hersenfunctie en een scherp geheugen hebben?
 • Een goede ondersteuning geven aan je immuunsysteem.
 • Jouw vetzuurbalans weten.
 • Een rustigere mooiere huid
 • Beter slapen
 • Beter energieniveau hebben
 • Een aantal gezondheidsklachten verhelpen

Neem contact met me op! Ik help je verder met het juiste visolie pakket.

Aanbevelingen:

Sinds ik de visolie van Eqology gebruik is mijn zicht niet verder achteruit gegaan. Ik heb namelijk last van macula degeneratie en moest iedere zoveel maanden een behandeling uitvoeren. Mijn zicht is nu stabiel en als bijbehorend voordeel heb ik minder last van mijn darmen.

Maria

Ik gebruik de visolie omdat mijn huid altijd onzuiver is geweest en ik vaak last heb van mijn darmen. Nu ik de olie een paar maanden gebruik voel ik me stukken beter en is mijn huid rustiger.

Patricia

Bestel jou omega 3 visolie

Vul het contactformulier in en ik help je verder

Ik help je graag bij al je vragen en opmerkingen. En indien je tot bestelling wilt overgaan kunnen we dit telefonisch of via de mail doornemen.

Telefoonnummer

06-43817155

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!