Verzend en retourbeleid

Gezondmetkids probeert de verzendkosten  en het verzendmateriaal zo beperkt mogelijk te houden.

  • Alle pakketten worden binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd met pakketpost van PostNL. Deze worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Je ontvang een track & trace mail van MyParcel met daarin de actuele status van de bezorging. 

  • De verzendkosten bedragen €4,95.

  • Is je bestelling boven de €70, dan betaal je geen verzendkosten

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen op ons adres in Amstelhoek. Op die manier bespaar je de verzendkosten. Dit kan echter alleen op afspraak, die je kunt maken via catherina@gezondmetkids.nl

Verzending naar België

  • Omdat België geen brievenbusverpakking kent bedraagt verzending naar België standaard €7,95 (pakketpost incl. track & trace). Is de bestelling boven de €100, dan betaal je geen verzendkosten. 

RETOURBELEID

Ik doe mijn uiterste best de producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en weer te geven. Ruilen of retourneren mag echter altijd zonder opgave van reden, mits de verpakking gesloten is. 

  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren

  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen

  • Indien het product in goede orde retour is ontvangen wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retourzending gecrediteerd 

  • Stuur je echter alleen een deel van je aankoop terug, dan wordt alleen het artikelbedrag gecrediteerd en niet de verzendkosten

  • De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening

Voor meer informatie over ons retourbeleid of het ontvangen van een retourformulier kan je een mail sturen naar catherina@gezondmetkids.nl of het contactformulier invullen. 

Mocht je na openen van de verpakking om welke reden dan ook niet tevreden zijn, neem dan ook contact met ons op via catherina@gezondmetkids.nl of middels het  contactformulier. Er wordt dan altijd naar een passende oplossing gezocht. 

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!