Alsjeblieft!

Klik hieronder op de grote gele button om het E-book te downloaden.

download gratis ebook

Meer nodig dan gratis tips??

Als kindervoedingscoach en moeder is het mijn missie om jou kind van zijn buikpijn af te helpen zodat hij weer zin heeft in school, in het leven en meer energie krijgt en misschien zelfs wat kilo’s verliest door middel van wat aanpassingen in het voedingspatroon en leefstijl. Dit doe ik door middel van consults en trajecten. Ook schrijf ik blogs en breng ik e-books uit met gezonde recepten. Als orthomoleculair therapeut bied ik ook de EMB bloedtest aan om beter inzicht te krijgen in de gezondheidsklachten.

E-books

Mis jij soms wat inspiratie in de keuken? Mijn E-books staan boordevol gezonde buikvriendelijke recepten en handige tips! Recepten op basis van gezonde voeding en makkelijk en snel om te maken. Wel zo fijn!

persoonlijk advies

Persoonlijke coaching!

Ik begeleid jou in het verhelpen van de buikpijn klachten van je kind door middel van aanpassingen in het voedingspatroon en leefstijl.

EMB bloedtest

Gemakkelijk en snel inzicht in de status van de gezondheid van je kind met de EMB bloedtest.

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!