Babyvoeding, de eerste hapjes!

Voedselintroductie: hoe pak je dat aan? 20 gezonde recepten voor meer inspiratie!
Bestel het e-book voor slechts €6,95

Babyvoeding e-book de eerste hapjes!

 

Wil jij je baby voedzame en gezonde babyvoeding aanbieden? Advies en tips over wanneer je kunt beginnen met de eerste hapjes aan te bieden?

Maar weet je misschien niet waar je moet beginnen? Of welke voedingsmiddelen je kleintje nu wel of niet kan eten? Als kindervoedingscoach krijg ik deze vraag heel vaak van moeders. Daarom heb ik besloten mijn ervaring en kennis met jullie te delen in dit e-book.

Met 6 maanden mag je kindje al vaste voeding langzaam gaan leren eten. Je kleintje zit vaak al goed rechtop. Hij of zij begint ook langzaam interesse te tonen voor wat jij eet, en kijkt bijna het eten uit je mond. Allemaal signalen waarop je kindje laat merken dat hij er lichamelijk aan toe is om met babyvoeding te beginnen.

Zijn of haar darmen zijn dan ook voldoende uitgerijpt om de eerste kleine hapjes te kunnen verteren. En het kokhalsreflex is verschoven naar achterop de tong. Bij pasgeboren baby’s zit deze namelijk nog voorop de tong, zodat ze goed kunnen drinken uit de borst of fles.

Je kindje kan vanaf nu dus langzaam gaan wennen aan bepaalde smaken.

De introductie van vaste babyvoeding bij baby’s is ook een belangrijke stap voor de ontwikkeling van de darmflora van baby’s. Zijn of haar darmpjes word blootgesteld aan een brede variatie aan voedingsstoffen.

Ik leer jou in dit e-book welke voeding je wanneer kunt introduceren. Sommige voedingsmidellen kun je beter nog even mee wachten, deze kunnen nog wat te heftig zijn voor de ontwikkeling van de nog gevoelige darmen van jou baby.

Je krijgt van mij in totaal 20 babyvoeding recepten ter in inspiratie zodat jij kan beginnen! Dit ebook bevat 10 recepten voor fruithapjes en 10 recepten voor groentehapjes, passend bij de leeftijd.

 

babyvoeding ebook eerste hapjes

Je krijgt van mij in dit E-book:

10 recepten voor voedzame fruithapjes

10 recepten voor lekkere en voedzame groentehapjes

Advies over manier van voedingsintroductie: a la rapley en pureren

Advies over welke voedingsmiddelen waneer geintroduceerd kunnen worden

Overige producten:

Op mijn blog kun je ook nog inspiratie opdoen voor gezonde recepten voor het gezin! En op mijn instagram deel ik met jou al mijn updates. Volg je mij al?

buikpijn kind natuurlijk genezen

Op zoek naar hulp bij buikpijn van je kind?

 

Download mijn gratis e-book hieronder en ontdek mijn 5 tips om buikpijn bij jou kinderen te helpen voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Met als BONUS 10 lekkere recepten voor gezonde suikervrije tussendoortjes!

You have Successfully Subscribed!